Tempus Gym, Sydney

ABOUT THE PROJECT
Jobs like this are our favourite: designers at the top of their game, ideas for unusual pieces, installation and access intricacies to overcome, a mixture of different pieces in different applications.

The huge feature reception area was fabricated from ten interlocking panels that join at different angles and on different levels. The result is an impressive entrance statement that sets the tone for this newly refurbished gymnasium in Sydney’s north-west. The concrete look has been continued through into the bathrooms with a combination of huge Ramp sinks, as well as vanity bench tops and seating.

SPECIFICATION
Feature partition, signage support, office desk counter, coffee counter and cafe serving area, Ramp sinks, vanity benches, seating benches.

LOCATION
Thornleigh, NSW